Руски и украински телеграми канали съобщиха за удар на украинските

...
Руски и украински телеграми канали съобщиха за удар на украинските
Коментари Харесай

Украинците удариха офис на Вагнер в Попасна

Руски и украински телеграми канали оповестиха за удар на украинските въоръжени сили по Попасна.

УНИАН удостоверява информацията, като съгласно организация обект на удара е била съветската централа, употребена от частната войска " Вагнер " .

Първоначално информацията за удара беше публикувана по украински канали, само че по-късно е била доказана от съветския боен сътрудник Юрий Котенок.

" Имаше удар по един от обектите на " Вагнер " в Попасна . Източници от Донбас удостоверяват. Вероятно Hаimars ", написа той, визирайки американските ракетни установки HIMARS , предадени на украинската войска.

Официално фактът, че задачата на украинския удар са били съветските наемници, не е доказан от въоръжените сили.
 Нов отряд чеченци праща в Украйна Кадиров
Нов отряд чеченци праща в Украйна Кадиров

Обучени в Руския университет за специфични сили

Според журналиста Денис Казанский малко преди удара съветски пропагандист е " запалил " мястото: той е разгласил фотоси от там в Telegram. След това на наемниците се случва друга " занимателна история ", която те толкоз доста обичат, споделя журналистът.

Според него в този момент убитите и ранените окупатори, които , биват изнасяни отдолу под руините. Денис Казанский разгласява и фотоси от мястото.

УНИАН отбелязва, че на една от фотосите се вижда човек, който наподобява на ръководителя на частната войска " Вагнер " Евгений Пригожин, прочут още като " .
 Снимка 584154
Източник:

Преди това УНИАН заяви, базирайки се на Юрий Соболевски, първи заместник-председател на Херсонския регионален съвет, че огромна част от съветските военни командири са напуснали Херсон.

По думите му откакто украинската артилерия е унищожила всички мостове над Днепър, в този момент руснаците реалокират цялото командване на другия бряг. По думите на Соболевски " през днешния ден орките не разполагат с нито един безвреден логистичен маршрут , който да дава отговор на военните им потребности и да доставя военната формация, ситуирана тъкмо до Херсон ". Днес украинската войска нанесе надзорен удар още веднъж по Антоновския мост, като задачата е била той да бъде изведен дефинитивно от приложимост и да се затвърди " статутът му на непристъпен... "
 Украинските управляващи: Евакуирайте се от Херсон! Предстои тежка зима
Украинските управляващи: Евакуирайте се от Херсон! Предстои тежка зима

50% от популацията към този момент е напуснало Херсонска област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР