Президентът на САЩ Джо Байдън обижда целия народ на Руската

...
Президентът на САЩ Джо Байдън обижда целия народ на Руската
Коментари Харесай

Русия: Байдън обижда руския народ с нападките си срещу Путин

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън наскърбява целия народ на Руската федерация с нападките си против съветския му сътрудник Владимир Путин. Това е неприемливо за водач на страната.

Това сподели съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов, представен от ТАСС. 

" Смятам сходно държание за недопустимо за всеки виновен политик, а още по-малко за водача на страната. Словесната неучтивост и опитите за самоутвърждаване за сметка на имиджа на нашия президент отразяват гнева на Вашингтон заради обстоятелството, че Русия, на езика на американците, оспорва " международния ред, учреден на правила ", сподели Антонов, чиито думи бяха представени в събота от пресслужбата на съветската дипломатическа задача.

Припомняме, че по-рано в събота Байдън пред ученици на Военната академия на Съединени американски щати в Уест Пойнт, Ню Йорк, направи следващото обидно изявление за съветския водач, наричайки го " нечовечен тиранин ".
 Байдън акцентира сериозната роля на Съединени американски щати за Израел, Украйна и Индо-тихоокеанския район
Байдън акцентира сериозната роля на Съединени американски щати за Израел, Украйна и Индо-тихоокеанския район

Той направи изказването в тирада във Военната академия на Съединени американски щати в Уест Пойнт

" Време е локалните ръководещи да се примирят с обстоятелството, че ще продължим да водим независима и суверенна политика, учредена на националните ползи ", акцентира Антонов. Според него с нападките против Путин Байдън " наскърбява целия съветски народ, който показва непоклатимо единение към президента ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР