Руската съпруга на Благой Георгиев, Есмер Омерова, не се оказа

...
Руската съпруга на Благой Георгиев, Есмер Омерова, не се оказа
Коментари Харесай

Жената на Джизъса отваря бутик в Москва

Руската брачна половинка на Благой Георгиев, Есмер Омерова, не се оказа от дамите, които се омъжват за футболисти поради банковите им сметки. Шампионката по аржентинско танго също ще обезпечава фамилния бюджет - тя работи по взаимен бизнес план с известната българска дизайнерка Евгения Борисова, заяви светското предаване на ПИК TV Жълтите вести.

Половинката на Благо отваря бюти център в Москва, клиентки на който ще бъдат елитните дами на съветската столица. Както е известно Омерова е от аристократично семейство, родителите ѝ се познават с най-знатните московчани, а Йосиф Кобзон им е персонален другар.

Освен, че ще разкрасява съпругите на московските милонери, бюти центърът ще разполага и с бутик от вида затворени порти, до който достъп ще имат единствено замощните клиентки на Есмер.

Специално за Омерова сега Евгения Борисова създава линия с дрехи от котюр, които ще бъдат единични бройки и ще се оферират единствено на московския пазар.

Междувременно Есмир и Благой се прибраха в София, с цел да посрещнат с родителите му Бъдни вечер и Коледа. Омерова не пропусна опцията да се види на бизнес вечеря със своята съдружничка. Евгения заведе рускинята в новоокрития ресторант на хотел Маринела.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР