Поклон: Абитуриенти с тениски на бала, дариха 90 000 лв.

...
Поклон: Абитуриенти с тениски на бала, дариха 90 000 лв.
Коментари Харесай

Поклон: Абитуриенти с тениски на бала, дариха 90 000 лв. на сираци!

Поклон: Абитуриенти с тениски на бала, подариха 90 000 лева на сираци! Баловете не са единствено вик на посредствеността и първенющината, на това да покажеш обувки за 9 хил.лева или костюм или рокля за 20 бона. Или да дадеш няколко стотака за първокласно возило. Те са място, където може да се разкрие съчувствие и човещина.

Излишна акция, като се има поради скандалните разходи в страната за десетки и стотици милиони и корупцията към тях. Но добротата не знае граници.

Такава е и акцията „ С тениска на бала “. Тя се организира в няколко града в България. Целта на самодейността е парите за бала да се дават не за скъпи тоалети, а за благотворителна идея – подкрепяне на деца без родителска любов и наличие.

Поклон: Абитуриенти с тениски на бала, подариха 90 000 лева на сираци! 25.05.24 17:29 Румен Радев преди срещата с Виктор Орбан: България е за преустановяване на войната в Украйна 25.05.24 17:14 Пламен Павлов: Подготвя се прекъсване на преноса на „ Турски (Балкански) поток “ през България за района! 25.05.24 16:51 Явор Дачков изпепели Кирил Петков и Асен Василев: Сравни ги с колумбийски наркобарони! 25.05.24 16:35 Никола Минчев изнагля: Няма нищо трагично и фрапантно в записите за кеша 25.05.24 16:05

Випускници събраха 90 000 лева, които подариха на 45 сираци. Даренията бяха събрани, откакто завършващите деца и родителите им се отхвърлиха от лимузини, публични облекла и отидоха с тениска на бала си, заяви Иво Танев във Facebook.

Кампанията „ С тениска на бала “ се организира за поредна година и за наслада се популяризира като горски пожар. Ученици от цялата страна са се присъединили в акцията. Те са от учебни заведения в София, Русе, разнообразни гимназии в Сандански, Петрич, Козлодуй, Тетевен и други.

Събраната сума е двойно по-голяма от предходната година и ще бъде дарена за стипендии на 45 деца сираци за висшето им обучение. Така към 2000 лева поддръжка ще отиде за старта в живота на възрастните на всеки един от тях.

С парите студентите ще могат да платят някои от най-належащите разноски по образованието си. Младежите ще учат в 14 университета в цялата страна – Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, Техническия университет в София, УНСС, Медицинския университет във Варна, висши учебни заведения в Пловдив и Русе.

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР