В индийския щат Утар Прадеш седем души бяха задържани за

...
В индийския щат Утар Прадеш седем души бяха задържани за
Коментари Харесай

Целувка на младоженци предизвика масово сбиване в Индия

В индийския щат Утар Прадеш седем души бяха арестувани за сборичкване, станало на женитба след целувка на булката и младоженеца, заяви News 24.

Скандалът избухна по време на първата част от сватбената гала, която се назовава Джаймала. По време на него булката и младоженецът си разменят цветни гирлянди. Младоженецът не спря дотук и в това време целуна булката. Това провокира възмущението на околните й.

Словесната кавга бързо прераснала в всеобщо сборичкване. Близките на девойките изскочиха на сцената, въоръжени с палки, и започнаха да бият околните на нейния фаворит. В резултат на това шестима души са ранени, в това число бащата на булката. Пристигналата полиция задържа седем участници в сбиването и от двете страни.

Близки на булката обявиха, че младоженецът я е целунал принудително. Младият мъж твърди, че авансово се е схванал с обичаната си за целувка по време на Джаймала.

От полицията оповестиха, че досега нито една от страните не е написала показания, по тази причина арестуваните ще бъдат съдени за безчинство. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР