Рене Зелуегър - актриса и продуцент, горда притежателка на 3

...
Рене Зелуегър - актриса и продуцент, горда притежателка на 3
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Бриджит Джоунс: Рене Зелуегър става на 50!

Рене Зелуегър - актриса и продуцент, горда притежателка на 3 награди Златен глобус и 3 награди на Гилдията на американските артисти, настанявайки се измежду най-високо платените актриси в Холивуд. Родена на 25 април в щата Тексас, почитателка на прецизния хранителен режим и образните метаморфози.

Позната на българската като симпатичната, прелестно закръглена основна героиня от кино лентата "Дневниците на Бриджит Джоунс ".

View this post on Instagram
Днес надарената актриса Рене Зелуегър става на 50! Честит да й е празникът! Обожавахме я в ролята на Бриджит Джоунс! #reneezellweger #bridgetjones #bridgetjonesdiary #instabirthday #birthday #birthdaygirl #happybirthday #50yearsold

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on Apr 25, 2019 at 1:33am PDT

Рене е ентусиазъм за всички дами, които не се опасяват от смяната и живеят с неизчерпаемата мотивация, че на следващия ден би трябвало да се приближат до своята по-добра версия.

Вижте в галерията ни подобаващите за една модерна жена отговори на въпроса: "Защо към момента си необвързана? ", въодушевени от кино лентата "Дневниците на Бриджит Джоунс ".

Към галерията >>>



via GIPHY
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР