На ПП-ДБ им се натрупаха много проблеми в последно време.

...
На ПП-ДБ им се натрупаха много проблеми в последно време.
Коментари Харесай

Тази е мазохистка! Делян Добрев влезе в Нова и отново забърса пода с Лора Крумова

На ПП-ДБ им се натрупаха доста проблеми напоследък. Хората съумяха да видят какво съставляват и да ги чуят в непринудена среда. Едно е да приказваш пред камерите, напълно друго е да обсъждаш кеш в партийната централа и какъв брой кеш ти би трябвало.
Това претендентът за народен представител от ГЕРБ-СДС съобщи Делян Добрев в ефира на Нова. През цялото време той бе предизвикан от водещата Лора Крумова, която явно има комплекси от хасковската звезда на ГЕРБ. Което не попречи на Добрев за следващ път да зъбрше студиото с овалната водеща.
„ За какво тъкмо им е този кеш? Според мен се изгуби посоката. Въпросът е какво плащаш в една предизборна акция с кеш, тъй като даже да е инсталиран записа, те приказват, че им би трябвало кеш. В малкия екран с кеш не се заплаща нали? Тези платени участия са над 10 000 лева, по закон над тази сума кеш не можеш да платиш. Тоест въпроса е защо са им три милиона и половина кеш? Без значение кой го дава, дали е Бобоков или някой различен, съгласно мен не това е главното. А за какво им трябват пари в брой? ”, сподели Добрев и добави, че съгласно него в предизборна акция с пари в брой може единствено да се купуват гласове.
По думите му ГЕРБ-СДС няма да се коалира с Българска социалистическа партия след изборите. „ Аз бих изключил и ПП-ДБ поради всичко, което се случва ”, уточни той.
„ Бих се молил на колене на Томислав Дончев да се заеме отново с еврофондовете, тъй като за тези 50 милиарда лева остават още три години и половина да ги усвоим. От тези пари сме употребявали 1 милиарда ”, акцентира претендентът за народен представител и означи, че съгласно него най-подготвеният за поста министър председател на България е Бойко Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР