Рекордни премии ще получат играчите на ЦСКА 1948, ако успеят

...
Рекордни премии ще получат играчите на ЦСКА 1948, ако успеят
Коментари Харесай

Раздават рекордни премии в ЦСКА 1948 за победа над ЦСКА

Рекордни награди ще получат играчите на ЦСКА 1948, в случай че съумеят през днешния ден да победят ЦСКА, твърди " Мач Телеграф ". Отборът на Стойчо Младенов е в дупка и загуби последните си 2 мача, нещо, което се случва за пръв път на тима от 2018 година До момента ЦСКА 1948 има една победа над ЦСКА – в плейофите на предишния сезон с 1:0.

Иначе днешният мач с ЦСКА ще е специфичен за наставника на ЦСКА 1948 Николай Киров. Той ще запише своя дуел номер 150 в елита. До момента Белия е водил три тима в Първа лига – Ботев Пд (100), Арда (42) и „ алените “ (7). Балансът му в тези срещи е 58 победи, 40 равенства и 51 загуби.

Иначе Киров ще направи много промени в своя отбор за разлика от състава, изгубил с 2:3 от Арда предишния кръг. След изтърпяно наказване се завръща левият бек Крум Стоянов. Той ще размени Лазар Марин. Младежкият национал Симеон Петров пък би трябвало да излезе вместо Димитър Пиргов. Титуляр ще е и Емил Мартинов, който ще си партнира с Ивайло Чочев, а запаса ще е Ивайло Климентов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР