Не съм чул да има много осъдени, но въпреки това

...
Не съм чул да има много осъдени, но въпреки това
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Съдебната реформа почина

" Не съм чул да има доста наказани, само че все пак е хубаво да се огласява кой за коя партия е купувал гласове. Има брокери, които нямат ограничаване, и могат да купуват гласове за разнообразни партии ", сподели Йорданов пред.

Напрежението се подвигна и поради появили се в общественото пространство записи, за които се твърди, че са диалози сред водачите на " Продължаваме промяната ".

" Много е допустимо да има операция. Преди доста години имаше сходен случай, в който шефът на пресцентъра на Министерски съвет беше нападнат с сходен запис. Веднъж става въпрос за долари, по-късно става въпрос за марки, имаше разлики в числата. На времето Бойко Борисов споделяше: " Мен единствено в клозета не са ме подслушвали ", разяснява някогашният вътрешен министър.

На въпрос дали преасфалтираният път ще попречи на следствието, той отговори, че е допустимо, само че при добре свършена работа не би трябвало да има проблем.

" При такава обстановка имаме три благоприятни условия - отговорен е единият лидер, отговорен е другият, отговорни са и двамата. Всичко е въпрос на експертизи, които би трябвало да изяснят детайлите ", добави Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР