Реабилитация за живота няма, казва майката Съдебното дело мина по

...
Реабилитация за живота няма, казва майката Съдебното дело мина по
Коментари Харесай

Майката на убития Паоло: На престъпниците се дава да избягат от наказанието

" Реабилитация за живота няма ", споделя майката
" Съдебното дело мина по метод, по който с всяка една стъпка на нарушителите се дава опция да избягат от наказването. И в последна сметка ето - след 9 години е оправдан, все едно в никакъв случай нищо не е направил в този живот ".

Това разяснява в ефира на Би Ти Ви Красимира Иванов за Георги Сапунджиев - мъжът, който през 2013 година прегази на пешеходна пътека 4-годишния ѝ наследник Паоло в Стара Загора.

6 години затвор получи Сапунджив от съда, само че след 4 бе освободен за положително държание. Сега следва той да бъде оправдан.

" Много се надявам, че това, което се случва в този момент, да води до нещо положително, този човек да се е смирил и да е станал по-добър човек, тази реабилитация да значи, че той ще съблюдава законите и ще има отговорност към живота освен на своите близки, само че и на всички останали към него ", сподели още вайката.

Сапунджиев не е правил опити да се свързва със фамилията. Майката обаче съобщи, че не е подготвена да се среща с него, няма предпочитание, а и не счита, че би имало смисъл.

" Реабилитация за живота няма " - този съвет дава майката на другите си деца. Споделя, че ги учи да се пазят, както и че до ден сегашен не кара след злополуката с детето ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР