Анджело Онорато, съпругът на италианския евродепутат Франческа Донато, е намерен

...
Анджело Онорато, съпругът на италианския евродепутат Франческа Донато, е намерен
Коментари Харесай

Съпругът на италианската евродепутатка намерен мъртъв в кола, тя смята, че е убит 



Анджело Онорато, брачният партньор на италианския евродепутат Франческа Донато, е открит мъртъв в колата си в Палермо, оповестява Corriere della sera.

Разследването на гибелта му продължава, само че съгласно италианските медии все по-вероятно е той да е протегнал ръка на живота си. Но брачната половинка му подозира, че е погубен.

Тя се усъмнила, че нещо се е случило със брачна половинка й, откакто той не отговарял на многократните й позвънявания. В последна сметка тя откри колата му благодарение на GPS и се обади на 911.

Намерен е на шофьорската седалка с найлонова лента към врата. Въпреки първичните известия на италианските медии, по тялото му не са открити огнестрелни рани. На тениската е намерено леке ​​от кръв.

Разследващите не изключват опцията Онорато да е срещнал някого на улицата, където е намерено тялото му.

Онорато е бил проектант и притежател на магазин в Палермо. Той се занимаваше с политика като брачната половинка си, а през 2022 година се кандидатира за районни избори в листата на Християндемократите, само че не беше определен.

През 2019 година брачната половинка му беше определена в Европейския парламент, където се открои с евроскептичните си възгледи и опълчване на имунизацията и ограничаващите ограничения по време на пандемията.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР