Президентът на Сърбия и член на председателството на Сръбската прогресивна

...
Президентът на Сърбия и член на председателството на Сръбската прогресивна
Коментари Харесай

Вучич: Гордея се със силата на Сърбия, опитаха, но не успяха да я сломят

Президентът на Сърбия и член на председателството на Сръбската прогресивна партия Александър Вучич съобщи през днешния ден на избирателен протест преди локалните избори на 2 юни, че се гордее със силата и достолепието на Сърбия, заяви Танюг.

Вучич сподели това на избирателен протест на обединението към Сръбската прогресивна партия във Валево, където приказва за проектите и стратегиите на партията и за свършеното досега.

Вучич сподели, че междинната заплата във Валево през 2012 година е била 295 евро, а през днешния ден е 703 евро и ще бъде още по-висока. Той разгласи реорганизация и разширение на болничното заведение в града. Президентът благодари на събралите се във Валево за топлото посрещане, като добави, че към момента е под въздействието на двумесечната битка против участието на Косово в Съвета на Европа, както и против резолюцията за Сребреница в Ню Йорк, предава Българска телеграфна агенция.

„ Гордея се със силата на Сърбия, гордея се с достолепието на Сърбия, гордея се с обстоятелството, че макар че се пробваха, не съумяха да слмят Сърбия ", сподели Вучич.

" Това, което давам обещание на хората от Валево и го споделих последния път при откриването на фабриката, е да направя реконструкцията на болничното заведение, разширението на болничното заведение и да я съоръжавам изцяло. Това е някъде към 110 милиона евро. Това сигурно е една от най-големите вложения на страната дружно с автомагистралата и скоростния път ", сподели Вучич на митинга.

На 2 юни ще се произведат локални избори в Белград и в още 66 общини, в които не бяха създадени локални избори дружно с предварителните парламентарни избори на 17 декември 2023 година До повтаряне на локалния избор в Белград се стигна, откакто опитите за конституиране на градския съвет се провалиха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР