Разпространението на новия коронавирус доведе до 30-годишен скок на съобщенията

...
Разпространението на новия коронавирус доведе до 30-годишен скок на съобщенията
Коментари Харесай

Още една пандемия тръгна по света

Разпространението на новия ковид докара до 30-годишен скок на известията за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) по света, написа в. "Дейли остарял ".

Причината е, че в изискванията на изолираност хората разполагат с повече време да се взират в небето. Ясното време също спомага за зачестилите необикновени гледки.

От началото на пандемията се регистрират рекорден брой известия за загадъчни светлини и обекти. За финален път сходен пик е регистриран през 1989 година Тогава доста хора оповестяват, че са видели необясними "летящи триъгълници ". Според мълвата в тази ситуация става въпрос за секретни тествания на бомбардировачи.

Сегашният пик в известията за неидентифицирани летящи обекти частично се приписва на системата от мини-сателити "Старлинк ". Проектът на Илон Мъск планува обезпечаването на достъп до високоскоростен интернет от космоса. След извеждането си през предходната година първите 60 от тях оформиха "верига " от ярки точки в небето, озадачаваща инцидентните наблюдаващи.

През последната седмица куп известия, чиято численост на този стадий не се показва, за загадъчни светлини и обекти, пристигнаха от Белгия, Англия, Съединени американски щати, Мексико. Любител астроном от Небраска даже съумя да снима появяването като че ли от нищото на продълговата синя светлина непосредствено против камерата, която единствено след няколко секунди изчезва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР