Колкото и да обичате някого с цялото си сърце, дори

...
Колкото и да обичате някого с цялото си сърце, дори
Коментари Харесай

Мама предизвиква „напълно отвратителен“ дебат за банята, който разделя двойките

Колкото и да обичате някого с цялото си сърце, даже най-съвместимите двойки ще бъдат подложени на тестване, когато става въпрос за шерване на баня.

Като изключим съответното време, прекарано под душа, шерването на пространството в банята ще ви накара да помислите за личните си хигиенични граници на връзката, без значение дали желаете или не. Сега една майка откри „ оттатък недодялан “ спор по отношение на шерването на четки за зъби – деяние, което някои двойки явно считат, че не е по-отблъскващо от целувката.

Поразената жена подхвана диалога, откакто улови, че някой отваря очи епизод от риалити шоуто Real Housewives of Dallas и реши да разбере дали шерването на четка за зъби с другата ви половина в действителност се счита за норма.

Нейният личен споделен опит от този момент провокира доста разнообразни отзиви по отношение на въпроса, като някои декларират, че даже не биха споделили една забрадка с колегата си. Други обаче са доста по-спокойни на този фронт, с самопризнания, които може да н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР