Бившата звезда от A Place in the Sun Дани Мензис

...
Бившата звезда от A Place in the Sun Дани Мензис
Коментари Харесай

Място в любовния живот на Дани Мензис от The Sun – мистерия с гаджето, бивша от Love Island и „ужасна скитница“

Бившата звезда от A Place in the Sun Дани Мензис напусна работа, с цел да се концентрира върху връзките си, само че звездата не е имала доста шанс с романтиката.

След шест блажени години в хитовото шоу на Channel 4, през 2022 година тя разгласи на почитателите, че „ окачва летните си рокли “. „ Шоуто беше толкоз огромна част от живота ми и бих желала просто да благодаря и да изпратя любов на всички прелестни хора, които срещнах по време на това пътешестване, които го направиха толкоз особено “, сподели тя.

Но в изявленията след напускането й, тя изясни, че натовареният график за фотоси в чужбина се е отразил върху живота й на срещи. Говорейки пред The ​​Sun, тя призна: " Наистина е мъчно да си намериш гадже, когато пътуваш и живееш без куфар от самото начало. "

Обяснявайки модела на „ случайната “ промяна, телевизионната звезда изясни, че е работила в чужбина половин година – с три седмици неявяване и две седмици назад в Обединеното кралство, или може да е една седмица по-късно и една с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР