Днес беше направен шести пореден, но неуспешен опит за съдебен

...
Днес беше направен шести пореден, но неуспешен опит за съдебен
Коментари Харесай

Пасторът обвинен в педофилия: Делото пак не тръгна, Даниел Хъл се покая

Днес беше изработен шести следващ, само че несполучлив опит за правосъден развой против британския свещеник Даниел Хъл, упрекнат в блудничество с малолетни.

Срам ме е, че Хъл е намерил кей за своите извращения в България, съобщи юристът на част от пострадалите

След отвода на петима съдии от Районния съд в Сливен, през днешния ден съвещанието се провали, тъй като се оказа, че призовката и обвинителният акт не са връчени в период.

„ Покайвам се и Исус Христос скоро ще пристигна. Покайвайте се, Исус ще приближи “, сподели Даниел Хъл до момента в който служителите на реда го водеха към правосъдната зала.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

За пръв път Даниел Хъл проговори и в коридорите на съда проповядва смирение.

Прокуратурата в Сливен даде на съд пастора, упрекнат за блудничество с 14 деца, през април предходната година. Оттогава той е под стража в бургаския затвор.

Това той правел посредством майка си, която живее във Варна

Днес разпоредителното съвещание беше отсрочено, тъй като Даниел Хъл не е получил в период призовката си в килията.

„ Доколкото разбрах още в края на април са пристигнали книжата в бургаския затвор, само че не са били връчени в точния момент на лицето “, изясни прокурор Венета Добрева, представител на Районната прокуратура в Сливен.

„ Аз съм изумен от продължаващото несериозно отношение на Районния съд в Сливен и на правосъдната администрация към това извънредно значимо дело “, съобщи Стойко Славов, юрист на част от пострадалите за блудничество.

Жители на квартал " Надежда " приготвят кротичък митинг в отбрана на обвинения

Съдът отхвърли настояването за по-лека мярка – домакински арест, която пасторът изиска поради здравословните си проблеми.

Прокурорът желае да умра в пандиза , нищо не съм направил на никого. Аз съм жертвата, децата не са жертви “, съобщи подсъдимият.

Само една от майките на децата пристигна в залата. Новата дата на делото е 11 юни 2024 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР