Ръководството на ЦСКА 1948 обяви официално преминаването на Мартин Камбуров

...
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви официално преминаването на Мартин Камбуров
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви официално трансфера на Камбуров в Берое

Ръководството на ЦСКА 1948 разгласи публично прекосяването на Мартин Камбуров в Берое. " Червените " пожелават на ветерана да продължи да бележи в новия си тим и да реализира фантазията си - да усъвършенства върха на легендата Петър Жеков за най-вече голове в българския футболен хайлайф.

" ЦСКА 1948 реализира произлязъл трансфер. Берое притегли нападателя на " армейците " Мартин Камбуров.

Опитният голмайстор стана част от „ алените “ през юни 2020 година

Той облече екипа на ЦСКА за първия полусезон в efbet Лига, в който способства за триумфите на тима с 9 попадения и 2 асистенции. Камбуров изигра 15 мача в шампионата през есента.

Най-резултатният му дуел с алената фланелка пък беше успеха с 5:0 над Ботев (Пловдив) на 2 октомври на стадион „ Васил Левски “, когато нападателят се отличи с хеттрик. През януари Камбуров беше определен и за Най-добър нападател в родното състезание за 2020 година

40-годишното острие към този момент е на единствено 7 гола от върха на Петър Жеков за най-вече попадения в елита – 253 за Жеков и 246 за Камбуров.

Радваме се, че бяхме част от пътя на Марто към заветната цел и му пожелаваме да бъде здрав и да я доближи допустимо най-скоро! Благодарим му за всичко през миналите осем месеца.

Успех в новия клуб! ", пишат " алените " в своя уебсайт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР