Психолозите са направили проучване какво най-много харесват в жените богатите

...
Психолозите са направили проучване какво най-много харесват в жените богатите
Коментари Харесай

На лов за богаташи: Как да привличате богати мъже

Психолозите са създали изследване какво най-вече харесват в дамите богатите и съумели мъже. Това ще ви помогне да коригирате държанието си и да научите по какъв начин да притегляте тъкмо подобен.

Има неща, за които дамите на милионерите съжаляват, само че не приказват. Преди да започнете връзка с доста богат мъж, би трябвало да помислите два пъти, тъй като такава обич и в подобен брак си има и някои дефекти.

Положителна конфигурация

Богатите мъже в множеството случаи имат задоволително проблеми в работата и в бизнеса. Те не се нуждаят от някой, който непрекъснато ще излива върху тях негативизъм. Богатите мъже харесват, когато една жена основава вярното въодушевление и им оказва помощ да се усещат по-добре.

Тя може да не е облякла най-красивите си облекла и да не е най-красивата като цяло, само че в случай че от очите ѝ блика вълшебна искра позитивизъм, то богатият, умен и съумял мъж несъмнено ще хвърли очи на такава. Богаташите се нуждаят от чиста позитивна сила, която не всеки има. Добрата вест е, че може да я придобиете. Достатъчно е просто да започнете да търсите единствено положителното във всичко, което се случва.

Умерена горделивост

Мнозина неправилно считат, че богатите мъже харесват кучки, които се считат за богини, за освен това от останалите. Това не е правилно, тъй като умните и сполучливи мъже обожават умерено уверени дами, които просто знаят, че са най-хубавите, само че и не омаловажават другите.

Не можеш да съблазниш богат мъж, в случай че не се харесваш. Успешните хора считат неналичието на самочувствие за минус, тъй като подобен човек излъчва неустановеност. Ето за какво те постоянно поддържат връзка със себеподобни, заредени с положително самочувствие. Мъжът желае дамата да е от неговата Вселена, а не от черна дупка. Самоуверените хора постоянно се схващат съвършено един с различен.

Способност да управлявате живота си

Успешните мъже харесват, когато дамата е самостоятелна, самодостатъчна и има навика да следва фантазиите си. Богатият мъж би трябвало да е уверен, че дамата до него също е зряла и интелигентна. Той не се нуждае от дребна, глупава, плаха хубавица, с държание на капризно дете.

Успешните мъже обичат да бъдат към тези, които знаят по какъв начин да вземат значими решения. Например, една жена е решила, че актуалната ѝ работа не я устройва. Тя я заменя с друга, изкарва нужните курсове за асимилиране на нови умения, беседва с верните хора. Ето с такава осъзната персона съумелите мъже желаят да основат семейство, да изградят дълга връзка.

Грижа и характерност

Богатите мъже не гонят къси поли и манекенки. Има и такива, които се интересуват от това, само че към 85% от сполучливите и богати мъже се нуждаят от добре поддържана жена, която има някаква неповторима линия, открояваща ѝ от сивата маса. Това не е най-решаващият миг при избора.

Добри маниери

Да, измежду богатите мъже има и арогантни и невъзпитани, само че в множеството случаи парите и триумфът, получени с кръв и пот, вършат хората по-спокойни. Една добре възпитана жена несъмнено ще притегли вниманието към себе си.

Лошите обноски, грубостта и незнанието няма да впечатлят богат човек, даже в случай че той харесва всичко останало, тъй като неговите другари, сътрудници и бизнес сътрудници просто ще му се подиграват за избора. Богатите би трябвало да затвърждават статуса си, в противоположен случай ще изгубят почитание.

Ерудиция

Най-елементарно казано, богатият мъж би трябвало да има защо да си приказва с една жена. Обикновено тези мъже постоянно имат чудесно обучение.

Ако желаете да си хванете паралия, поработете върху себе си, разширете кръгозора си и придобийте дарба да поддържате връзка на всевъзможни тематики, а освен за пари, коли, недвижими парцели и бижута.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР