DVLA може да отстрани колите от пътя и да изисква

...
DVLA може да отстрани колите от пътя и да изисква
Коментари Харесай

Малко известно правило за шофиране на DVLA може да доведе до „забрана за движение по пътищата“ на автомобили за незначителни модификации

DVLA може да в профил колите от пътя и да изисква инспекции заради малко известно предписание за шофиране, предизвестиха автомобилни специалисти.

Специалисти от уеб страницата за съпоставяне на автомобилни застраховки EasyQuote издадоха предизвестие, че всички нови модификации на транспортно средство " би трябвало да бъдат докладвани " неотложно на DVLA. Това включва промени в шасито на транспортното средство, изпускателната система, регистрационния номер или даже единствено нов цвят за каросерията.

В някои случаи DVLA може да изиска незабавна инспекция на автомобила, с мощ с цел да се предотврати потреблението на транспортното средство, в случай че е належащо. Тези, които обичат да персонализират возенето си с надстройки, би трябвало да внимават да не нарушат разпоредбите за сигурност, оповестява Express.

Според EasyQuote.co.uk: „ Шофьорите са длъжни да записват обилни модификации на автомобила си с DVLA, актуализиране на тяхната V5C регистрация и даване на нужните доказателства, които би трябвало да б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР