Колегите от ПП искат да са опозиция, те не се

...
Колегите от ПП искат да са опозиция, те не се
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Самоков: Колегите от ПП чакат да направим правителство с ДПС, а те да намират кусури

" Колегите от Политическа партия желаят да са съпротива, те не се гласят да ръководят. Заради това ни слагат условия. Не вършат даже акция, чакат да създадем добър резултат и по-късно държавно управление с Движение за права и свободи, а те да стоят настрана и да намират недостатъци. "

Това разгласи в Самоков при откриването на кампанията за София-област водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И се обърна към някогашния министър председател Николай Денков:

" Денков, ти си с 20 души в Брюксел, а ние сме 2000 в Самоков! На кого поставяш условия?! "

Пред симпатизантите на партията Борисов разгласи, че за 3 години " не можете да си визиите тези хора по какъв начин се облагодетелстваха ".

" Милиарди от цените на горивата изтичаха в посока Швейцария. Обраха ви с милиарди! Нито една медия не отиде да ревизира какъв газ тече в тръбите, а той е напълно съветски. Лъгаха ви за диверсификация! ", сподели той.

Накрая той прикани:

" Нашите избори ще минат, дано нашите съседи от Северна Македония се успокоят. Мерете си думите - те остават!Антибългарската политика е контрапродуктивна. "



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР