Просто невъобразимо. Тази жена има невероятна фигура – многодетна майка

...
Просто невъобразимо. Тази жена има невероятна фигура – многодетна майка
Коментари Харесай

Майка на 10 деца! И изглежда като модел!

Просто невъобразимо. Тази жена има невероятна фигура – многодетна майка ли е? Да, също така тя има 10 деца! Тя роди на брачна половинка си Махарбек 6 ​​момчета и 4 девойки. Най-големият им наследник е на 18 години, а най-малките тризнаци са по 3 години.

Съпругът й е глава на Владикавказ. Те се обичат и са щастливи дружно от доста години.

Първоначално желаеха да имат 5 деца. Но ориста реши друго и удвои упованието им. И са доста щастливи от този подарък.

Според Виктория тя не знае какво ще се случи по-късно. И в случай че Бог им изпрати още деца, те ще се радват. 

Разбира се, гледайки тази жена, е мъчно да си представим, че тя може да има толкоз доста деца. В последна сметка тя наподобява доста свежа, стилна, ярка. Но дамата въпреки всичко описа за какво има толкоз добра фигура. Факт е, че се придържа към здравословна диета, не яде доста, спортува и живее положително.

В къщата всеки съблюдава дисциплината. Всеки има собствен личен режим и своите отговорности, които би трябвало да извършва. Родителите считат, че децата би трябвало да се научат да чистят, да се грижи за себе си, да поемат отговорност за по-малки. 

Децата обожават татко си и са доста привързани към него. Въпреки обстоятелството, че е непоколебим, само че те схващат, че той е обективен.

Що се отнася до телефоните, децата над 10 години ги имат.

Виктория обича да прекарва времето си с деца, сама ги отглежда, без бавачки, гледа къщата и готви за тях. Разбира се, една жена би желала да върви на работа и да се осъществя професионално, обаче, фамилията е преди всичко!

Тя в действителност харесва, да има огромно семейство! Тя мечтае за внуци, правнуци и, несъмнено, огромна къща, в която да живеят всичките.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР