Всички погледи бяха насочени към херцога на Уестминстър и неговата

...
Всички погледи бяха насочени към херцога на Уестминстър и неговата
Коментари Харесай

Вътре в приятелството на принц Хари с херцога на Уестминстър – ролята на Арчи и сватбения удар

Всички погледи бяха ориентирани към херцога на Уестминстър и неговата младоженка Оливия Хенсън, когато се ожениха в катедралата на Честър.

Щастливата двойка беше подкрепена на техния специфичен ден през вчерашния ден от фамилията и приятелите си - в това число близкия другар на младоженеца, принц Уилям, който беше разпоредник. Но имаше  един незабравим отсъстващ - принц Хари.

Семейство Гросвенър има дългогодишни връзки с кралското семейство. Покойният татко на Хю, Джералд Гросвенър, беше непосредствен поддръжник на крал Чарлз - и монархът стана един от кръстниците на Хю след раждането му през 1990 година Вдовицата на Джералд, Наталия, в това време е кръстница на принц Уилям и на собствен ред починалата принцеса Даяна е определена да бъде кръстница на втората щерка на Джералд, лейди Едуина Гросвенър.

Връзките сред двете фамилии остават мощни и до през днешния ден. Известно е, че Хю е ​​верен другар и на двамата воюващи кралски братя и беше почетен посетител на сватбата на принц Уилям през 2010 година с Кейт М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР