Бившата звезда на Рексам Шон Нютън твърди, че е бил

...
Бившата звезда на Рексам Шон Нютън твърди, че е бил
Коментари Харесай

Бивша звезда на Рексам разкрива ужасяваща смъртна заплаха от облечен в балаклава фен с нож

Бившата звезда на Рексам Шон Нютън твърди, че е бил посетен от почитател с нож, когато е играл в един от най-големите мачове на клуба.

Нютън игра за екипа на Уелс през 2015 година и прекара два сезона на Racecourse доста преди ориста на клуба да бъде изменена от известното им усвояване. Wrexham се трансфораха в един от най-неочакваните блестящи тимове в страната напоследък с помощта на придобиването, подкрепено от Холивуд от актьорите Ryan Reynolds и Rob McElhenney, и последвалия документален филм на Disney+, Добре пристигнали в Wrexham.

Клубът е запечатан поредни промоции и се стремят да стигнат още по-далеч с упоритостите да бъдат във Висшата лига един ден. Въпреки това, някогашният състезател Нютон в този момент описа за случай, който е надалеч от семейно-приятелското пространство, в което се намира Рексам през днешния ден.

Говорейки в подкаста I Had Trials Once, Нютон разкри, че като някогашен състезател на най-големия противник на Wexham Честър, той направи главния грях да нападне някогашния си клуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР