Промените в Изборния кодекс са опит за кражба на демократичния

...
Промените в Изборния кодекс са опит за кражба на демократичния
Коментари Харесай

Петков: Промените в Изборния кодекс са опит за кражба на демократичния вот

" Промените в Изборния кодекс са опит за кражба на демократичния избор на българите ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред Нова тв.

По думите му в Народно събрание би трябвало да се вземат решение проблемите на хората, които са належащи сега.

" Какво му е на Изборния кодекс, не разбирам, нали Борисов се хвали, че е победил с него. Защо измежду нощите, когато българите спят, се гласоподават промени, за какво не го направиха в 3-4 съвещания ", запита той.

Никъде в Европа не съм виждал едни хора с чували да подменят бюлетини, сподели той.

Според него не е обикновено 15% от вота на локалните избори през 2019 година да е недействителен. Те споделят дайте да върнем избора, но какъв избор - никой не желае да му бъде сменен вота, сподели Петков.

Вчера, излизайки от постройката на Народно събрание, и виждайки целия площад и бул. пред Парламента отново ми даде вяра, че на хората им пука, сподели той.

В сряда влизаме назад в зала, с цел да предложим комисията, с цел да има естествен публичен спор, в случай че те не се съгласят - то това значи, че те бързат за избори, добави той в ефира на Нова телевизия.

Очаквам да се употребява член 82 от правилника на Народно събрание и тези безумия със среднощното гласоподаване да се прекратят, след това да отидем в зала и да гласуваме и в случай че има промени, се надявам президентът да постави несъгласие, сподели Петков.

Вярвам, че би трябвало да има оптимално обединяване на демократичните общности и явяване с един претендент. В София е безусловно наложително да бъдем с един претендент, рано е да се кажат имена, сподели Кирил Петков и добави, че се надява да имат претендент, който е против неверно подредените жълти павета и пейки за по 10 000 лв..

Занимава ме се с безспорни нелепости, вместо да приказваме за политики. Безумно е в 9:00 Борисов да приказва опорки и цялата парламентарна група да е там, те какво вършат - той споделя и те единствено натискат копчетата ли, запита експремиерът.

Що се отнася до опорките на ГЕРБ за затварянето на въглищните централи е увиснала след видео отговор на Европейска комисия, че те няма да се затварят.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР