Продължаваме промяната няма да внася искане за оставката на Вежди

...
Продължаваме промяната няма да внася искане за оставката на Вежди
Коментари Харесай

Никола Минчев: ПП няма да иска оставката на Вежди Рашидов

" Продължаваме промяната " няма да внася искане за оставката на Вежди Рашидов като ръководител на Народното събрание. Това съобщи зам.-председателят на 48-ото Народно събрание Никола Минчев пред бТВ.

„ Нямам никакъв проблем да бъда до определения ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов. Готов съм да му оказвам помощ, тъй като би трябвало да създадем всичко допустимо тази институция да работи и да наподобява добре. “ – увери Минчев.

" Развитието на обстановката към председателството на спортната комисия основава чувство за нещо, което се е случило, откакто сме се уговорили. След още веднъж доста компликации стигнахме до съгласие „ Продължаваме промяната “ да вземе спортната комисия. Изведнъж на другия ден Движение за права и свободи сподели, че се отмятат от тази спогодба и няма да ни я дадат. Какво се промени от през днешния ден за на следващия ден аз не мога да си обясня. Затова се основава чувството, че може да се е стигнало до някакво позвъняване отнякъде. “ - разяснява Минчев във връзка съмненията, че намесата идва от президентската институция.

По думите му, Политическа партия са желали председателството на правната, енергийната, районната, обществена и антикорупционната комисия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР