Принц Хари най-вероятно няма да бъде поканен на коронацията на

...
Принц Хари най-вероятно няма да бъде поканен на коронацията на
Коментари Харесай

Хари, нямаш място тук вече: Чарлз не иска принца на коронацията

Принц Хари най-вероятно няма да бъде поканен на коронацията на татко си - крал Чарлз Трети, която ще се състои през месец май. Това стана ясно, откакто записките на херцога на Съсекс излязоха на пазара и книгата се оказа следващият тежък удар по монархията.

Старшите членове на семейството се опасяват да беседват с Хари или със брачната половинка му Меган, тъй като считат, че херцозите още веднъж могат да се извърнат обществено против тях и да употребяват всякаква информация срещу фамилията. 

 Меган Маркъл, принц Хари

Новината, че Хари и Меган няма да бъдат добре пристигнали на коронацията на Чарлз към момента не е доказана публично. Освен това, не е известно и дали херцогът на Съсекс ще одобри поканата, в случай че получи такава. 

В момента принцът е в развой на много интензивно показване на книгата му " Резервен " и несъмнено не пести рецензиите си към кралското семейство. Макар и да знае, че сходни изказвания могат да му изиграят неприятна смешка. 

 принц Хари

Според кралските специалисти, членовете на семейството мощно се надяват Меган и Хари да намерят опрощение да не участват на коронацията. Защото книгата му ги е наранила и още веднъж е засилила напрежението в кралския двор. Освен това и за двете страни би било мъчно да бъдат дружно в този ден след всичко, изказано и оповестено в медиите.

 

За момента описът с гостите не е конкретизиран, само че съгласно специалистите, това събитие ще бъде едно от най-важните, тъй като ще се отрази на ролята на монархията оттук насетне. 

 крал чарлз трети, принц Хари

Кралското семейство и най-много Чарлз резервират безмълвие, по отношение на книгата, която се трансформира в най-търсеното четиво по света за по-малко 24 часа. Единственото, което специалистите споделят е, че членовете на семейството даже не желаят да организират персонални диалози на затворени порти с принц Хари. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР