Кадри: Нова телевизияШестият сезон на Хелс китчън е към своя

...
Кадри: Нова телевизияШестият сезон на Хелс китчън е към своя
Коментари Харесай

И Димитър си тръгна от Хелса. Станислав и Чоткин се борят за 100-те бона

Кадри: " Нова телевизия "

Шестият сезон на " Хелс китчън " е към своя край, а довечера борещите се за огромната премия от 100 000 лв. останаха двама. Димитър Красенов от Дългопол бе отпратен от началник Виктор Ангелов и по този начин финалистите са Станислав Димитров и Лъчезар Чоткин.



" Димитър, за теб приключението свършва до тук, само че твоят път е най-дълъг. Прелетя океана, върна се от другия завършек на света. Заряза американската фантазия, с цел да преследваш българската. Завърна се към корените си, откри и любовта. Точно като в приказките. Не съумя да вземеш златната ябълка, само че съумя да вземеш сърцето на принцесата. Спечели и уважението на началник. Димитър, в случай че те запитвам какво ще избереш - 100-те хиляди или Симона? ", то пита Ангелов.



" Няма спор - любовта на Симона ".

" Сигурен бях. Димитър, почит! Ти към този момент си победител. Имаш Симона, а това е повече от всичките пари на света. Димитър, сваляй куртката. И я пази. Остава за теб. Димитър, за теб " Хелс китчън " завърши ", му сподели шефът, след което двамата се прегърнаха, а Ангелов го отпрати с думите: " Велик, същински ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР