Двойка, която грабна £1 милион от EuroMillions, бръмчи, след като

...
Двойка, която грабна £1 милион от EuroMillions, бръмчи, след като
Коментари Харесай

Победителите в EuroMillions шумят, след като изградиха пчелна империя с печалби от £1 милион

Двойка, която сграбчи £1 милион от EuroMillions, бръмчи, откакто им разреши да прекарват повече време с обичаните си пчели.

Джеф и Давиния Причард споделя, че непредвидената облага им е разрешила да посветят още повече часове на разширение на своята пчелна империя, възстановяване на качеството на живот за себе си и за локалната пчелна популация.

Двойката работеше на цялостен работен ден – Джеф като началник на завода и Давиния като координатор на Уелската кола за спешна помощ и се притесняваха, че ще би трябвало да продадат дома си, с цел да финансират пенсионирането си.

Но това се промени в деня, в който Джеф ревизира известие от Националната лотария и откри, че вместо нормалните 6,40 английски лири, те бяха спечелили 1 милион английски лири.

Двойката постоянно е обичала да отглежда пчели и е намерила това за идеалния метод да се провиснал, до момента в който насочват любовта си към околната среда. След успеха през юни 2015 година те съумяха да развият своя дребен бизнес. 60-годишният Джеф сподели: „ Винаги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР