Пригответе си носни кърпички, защото, ако сте човешко същество с

...
Пригответе си носни кърпички, защото, ако сте човешко същество с
Коментари Харесай

In a Heartbeat: анимацията за влюбен гей ученик, която спечели сърцата в интернет

Пригответе си носни кърпички, тъй като, в случай че сте човешко създание с усеща, тази анимация ще ви трогне. Късометражният филм In a Heartbeat, анимиран в жанр Pixar, споделя историята за разкриването на едно момче, влюбено в друго момче, по най-очарователния метод. Няма по-добър метод да се затвори устата на омразата и нетолерантността от изкуството, и този филм го потвърждава, като доближава до всички с универсалното си и човешко обръщение. Любовта побеждава страха.

In a Heartbeat e основан от студентите Бет Дейвид и Естебан Браво от Колежа по изкуства и дизайн Ринглинг като дипломна работа по компютърна анимация, само че тя бързо заживява личен живот и се трансформира в доста повече от образователен план. В нея се споделя за юноша, който се пробва да се изправи лице в лице с възприятията, които изпитва към собствен връстник – тематика, която до момента не е била засягана в анимационен филм. Очарователното сърце, което влиза в ролята на основен воин, като че ли е готово за нов амулет на Pixar. Само за четири минути филмът улавя прекарванията на безчет ЛГБТИ младежи, като им демонстрира, че няма от какво да се опасяват.

Студентите от Флорида съумяха сполучливо да съберат посредством платформата за споделено финансиране Kickstarter близо пет пъти колкото първоначалните предстоящи разноски за продуциране на кино лентата и упоритият им труд се отплаща. За три дни в YouTube In a Heartbeat събра над 10 млн. гледания.

Но няма потребност от повече думи. Просто гледайте.

Повече информация: Фейсбук, Tumblr, Instagram: Beth David, Esteban Bravo

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР