Винаги съм искала да бъда силна жена, която може да

...
Винаги съм искала да бъда силна жена, която може да
Коментари Харесай

10 неща, които трябва да знаете, ако искате да простите изневяра във връзката си

Винаги съм желала да бъда мощна жена, която може да отстоява себе си и да изхвърли погрешния мъж през вратата. Но след това простих на някогашния си, когато ми изневери. Този опит ме научи на доста и въпреки и да не поучавам всички безусловно да създадат същото, желая да споделя защо би трябвало да сте готови, когато приемате изневеряващия назад.

1. Нещата в никакъв случай повече няма да бъдат същите.

Връзката ви в никакъв случай няма да бъде същата, каквато е била преди изневярата. Всички взаимоотношения по принцип се трансформират с течение на времето. Така че няма потребност да се пробвате да върнете нещата и към метода, по който са били преди.

2. Не позволявайте на изневярата да ви дефинира.

Човекът ви е изневерил, направил е неточност и е желал да бъде с вас. Вие не сте създали нищо неприятно, това не е ваша виновност. Сериозно! Спрете да мислите, че това има нещо общо с вас. Да, засегнати сте, само че не би трябвало да позволявате на това да взима надзор над вас.

3. Това няма нищо общо с вас.

Запомнете това. Вашият сътрудник го е направил, предал ви е, вие не сте били там, нямате никакво присъединяване в това.

4. Хората са единствено хора и позволяват неточности.

Разбира се, изневярата не е естествена. Трябва да приемете, че той/тя е единствено човек, само че също по този начин не би трябвало да допускате сходна постъпка още веднъж.

5. Ще го преодолеете. Рано или късно.

Колкото повече време минава, през което всичко е наред, толкоз повече ще можете да му/й се доверите още веднъж. Научих това от личния си опит: минаваха седмици или даже месеци, преди да си спомня, че в миналото ни се е случвало сходно нещо.

6. Но в никакъв случай не го забравяте същински.

В моменти на уязвимост си спомнях по какъв начин един път той реши да преспи с друга. Понякога даже започваха кавги поради това. Белегът от изневярата не се лекува. Можете да простите на изневеряващия, само че надали ще забравите това, което е направил.

7. Това ще ви даде убеденост.

Спомням си това възприятие, когато ми изневери, опита с друга, само че отново се върна при мен. Той по всякакъв начин се опитваше да завоюва още веднъж доверието ми, с цел да се отворя още веднъж за него. Има нещо в това.

8. Винаги ще се притеснявате, че той ще го направи още веднъж.

Този боязън остава с вас вечно и може да стартира да ви изяжда.

9. Той ви освобождава.

След като той ми изневери, се почувствах по-свободна: като че ли нямаше нищо, което да мога да объркам толкоз доста, че да го надмина. Престанах да се тормозя, че не съм съвършена, и започнах просто да бъда себе си.

10. Връзките могат да преживеят изневярата и да станат още по-добри.

Възхищавам се на всеки, който е претърпял невярност и е съумял да резервира връзката си жива. Всеки, който е избрал прошката и е съумял да постави старания. Това не е елементарно да се направи. Но в случай че знаете защо го вършиме, всичко е допустимо.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР