Байерн (Мюнхен) е в напреднали преговори с Бърнли за Венсан

...
Байерн (Мюнхен) е в напреднали преговори с Бърнли за Венсан
Коментари Харесай

В отчаянието си Байерн погледна към изпаднал от Премиър лийг

Байерн (Мюнхен) е в напреднали договаряния с Бърнли за Венсан Компани. Шокиращата вест идва от Англия и е реалност, а двата клуба разискват каква тъкмо ще бъде компенсацията, която баварците ще платят на сътрудниците си от Албиона, с цел да привлекат треньора им на " Алианц Арена ".

38-годишният белгиец изведе Бърнли до промоция от Чемпиъншип в Премиър лийг, където обаче устоя единствено един сезон. Тимът му приключи като един от трите изпадащи тима от елита на страната и отново ще играе във втора дивизия.

Байерн се изтезава съществено в търсенето на заместител на Томас Тухел, откакто получи отводи от Чаби Алонсо (Леверкузен), както и националните селекционери на Германия и Австрия - Юлиан Нагелсман и Ралф Рангник. Самият Тухел също отхвърли да остане при баварския исполин, въпреки да призна, че е имал оразговори в тази посока.`

Компани, дълготраен капитан на Манчестър Сити, има единствено четири сезона опит като треньор зад тила си - два в Андерлехт и два в Бърнли. С белгийския гранд загуби един край за Купата на страната, до момента в който с англичаните завоюва Чемпиъншип преди година.

Четирикратният първенец на Англия с Манчестър Сити приказва немски, защото игра в Хамбургер преди години, а през 2023-а удължи контракта си с сегашния си отбор за пет години, което значи, че Байерн ще би трябвало да заплати съществено сума, с цел да го вземе.

Миналата неделя, когато Бърнли загуби от Нотингам Форест вкъщи, белгиецът отхвърли да дава отговор на въпроси, свързани с бъдещето му, което очевидно води в посока Мюнхен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР