Дали ще разрешите бебета на сватбата си зависи изцяло от

...
Дали ще разрешите бебета на сватбата си зависи изцяло от
Коментари Харесай

„На моето новородено бебе е забранено да присъства на сватбата на приятеля ми – това е егоистично и грубо“

Дали ще разрешите бебета на сватбата си зависи напълно от вас – само че една жена го одобри персонално, до момента в който нейният другар не би Не разрешава на новороденото си да участва, макар че знае събитията си.

Жената изясни, че брачният партньор й „ би трябвало да бъде кум на сватбата на най-хубавия си другар след няколко месеца “, споделяйки, че имат двегодишна щерка и по време на сватбата ще има " новородено, което ще бъде на най-много шест седмици ".

Но когато " поканата пристигна оня ден единствено с моя брачен партньор и показах. Няма бележки в поканата или уеб страницата за деца или бебета. "

Във форума Mumsnet дамата изясни за какво е била толкоз засегната от това решение. Тя написа: „ За мен това значи, че няма деца или бебета (добре съм, че щерка ми не идва, не бих желала сама да нося отговорност за нея и новороденото, до момента в който брачният партньор ми е кум), само че няма метод да мога да отида без моето новородено.

„ Очевидно отговорът е, че брачният партньор ми си отива, а аз отхвърлям и оставам у дома с децата, само че безразсъдно л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР