Дори и да го отричаме, сексът е от съществено значение

...
Дори и да го отричаме, сексът е от съществено значение
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс

Дори и да го отхвърляме, сексът е от значително значение за нашето битие. Освен че с него се възпроизвеждаме и сътворяваме потомство, той е главен източник на наслаждение и най-ефективният метод да се сближим с обичания човек. Е, несъмнено, крие и своите опасности, в случай че не сме задоволително деликатни и внимателни. 
 Сексът с оргазъм - по какъв начин ни прави по-влюбени в половинката
Как оргазмите ни карат да се влюбваме

На това се споделя химия

Ако сме полово дейни, сигурно ще усетим доста разлики, в случай че попаднем в " изсъхнал " интервал. Експертът Кристин Рейф обаче изяснява, че макар че ни се коства, че не сме същите, в случай че спрем да вършим секс, това не е научно потвърдено. Да, има не една и две изгоди от това да сме постоянно интимни, само че това не значи, че ще има негативни последствия, в случай че останем на изсъхнало за известно време.

Все отново учените приказват за характерен развой на  " декондициониране ", през който прекосяваме, когато нямаме постоянен сексуален сътрудник или не мастурбираме постоянно. И той се показва в това, че ставаме по-малко подготвени за секс, когато пристигна време за него. По-трудно се възбуждаме и имаме потребност от спомагателна стимулация, с цел да изпитаме наслаждение, написа UNILAD.
 Снимка 666125

Освен понижена убеденост и самочувствие е допустимо дамите да изпитат по-голямо стягаме на мускулатурата в интимната област, което да затрудни сексуалния акт и да докара до мъка. При мъжете пък най-често се следят усложнения в контрола на ерекция и преждевременна еякулация. Но специалистите настояват, че това не са " дълготрайни биологично промени " и както разговорно обичаме да споделяме - апетитът идва с яденето.
 Става ли по-добър сексът с напредването на възрастта
Става ли по-добър сексът с напредването на възрастта

И в случай че да, какви са аргументите

Все отново е допустимо да изпитаме една основа смяна при липса на секс за известно време. Тъй като по време на сексуален акт се отделят разнообразни хормони, част от които са виновни за това да бъдем щастливи и да се оправяме по-лесно със напрежението, в случай че останем на изсъхнало може да се усещаме по-тъжни и напрегнати. Но значимото е, че и  за това си има лек и ние добре го знаем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР