Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече съвместните военни учения на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече съвместните военни учения на
Коментари Харесай

Тръмп нарече ученията с Южна Корея загуба на пари

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп назова взаимните военни учения на Съединени американски щати и Република Корея „ безусловно безполезна загуба на пари “, като акцентира, че не ги счита за нужни, написа съветският вестник Российская Газета, представен от организация " Фокус ".

Въпреки неотдавнашните ракетни тествания на Северна Корея, Пхенян и нейният водач Ким Чен Ун към момента са в положителни връзки с американския президент. Той сподели, че връзките му с Ким към момента са топли и е подготвен още веднъж да се срещне с него. Коментирайки последните взаимни военни учения сред Съединени американски щати и Южна Корея, Тръмп сподели, че в действителност няма никаква изгода от тях и като цяло всичко това е излишно харчене на пари.

„ Вече споделих това на всички мои хора. Казах ‘Не желая да се въвличам, тъй като считам, че в случай че желаете да ги вършиме (ученията), можете да ги вършиме, само че не го считам за належащо.’ Смятам, че е тотална загуба на пари “, съобщи Тръмп по време на срещата си с водачите на страните от формата Г-7 в Биариц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР