Президентът на САЩ Джо Байдън ожени днес своята внучка Наоми

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ожени днес своята внучка Наоми
Коментари Харесай

Байдън ожени внучката си в Белия дом


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ожени през днешния ден своята внучка Наоми Байдън. Това е 19-а женитба в историята на Белия дом, съобщи Ройтерс.

Булката, на 28 години, е юрист, който живее в Белия дом дружно с младоженеца - Питър Нийл, на 25 години. Той неотдавна е приключил право, родом е от Джаксън Хоул, Уайоминг. Понастоящем работи в Правния център по национална сигурност към университета " Джорджтаун ". Двамата се срещат през 2018 година посредством общ другар.
Наоми Байдън и Питър Нийл
Снимка: Getty Images

Церемонията, до която не беше позволен достъп на медиите, се състоя на Южната ливада в Белия дом в хладната късна заран.
Наоми Байдън и Питър Нийл
Снимка: Getty Images

След церемонията имаше обяд за членовете на фамилията и сватбено празненство в Белия дом. Това е първата част от празничния уикенд за Байдън, който ще означи 80-ия си рожден ден в неделя, заобиколен от фамилията си.
Джо и Наоми Байдън
Снимка: Getty Images

Наоми е кръстена на първата щерка на Джо Байдън, която умира още като бебе през 1972 година при автомобилна акцидент дружно с майка си Нейлия, отбелязва Агенция Франс Прес. Американски медии настояват, че тя има мощно въздействие в частния кръг и го е убедила да се кандидатира на президентските избори през 2020 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР