Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно

...
Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно
Коментари Харесай

Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно единство

" Русия страда от вътрешно разделяне и разкол, прикрити от илюзорно единение, само че в действителност милиони души и в Русия са вътрешно разселени дисиденти, които не желаят публично да изразят своето несългасие със обстановката с нашествието в Украйна. Те са едно безшумно малцинство и едно доста комплицирано болшинство, което не схваща какви са аргументите и задачите на войната в Украйна. "

Това разяснява журналистът от „ Белингкат “ Христо Грозев във видеообръщение във втория ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, предава Българска телеграфна агенция. Форумът стартира през вчерашния ден и ще продължи и на следващия ден. Христо Грозев бе представител в Комитета по народна власт и сигурност.

По думите на Грозев съветското държавно управление сполучливо популяризира подправени истории за западащ Запад, полезностите на народна власт и демократизъм. Един неуместен, само че доста сполучлив образец за интрига на дезинформация, публикувана посредством голям брой източници в последно време, беше подправеният разказ, че президентът Путин скоро ще разкрие доказателства, че Иисус е бил черен. Това е доста таргетирана акция за дезинформация, която реализира голям брой обсъждания в Тик Ток и Ютуб, изясни той.

Технологиите не се употребяват най-вече за положително, а за зло, уточни Грозев. Според него изкуственият разсъдък (ИИ) е също толкоз добър да разпознава неавтечнитите вести, колкото и в основаване на такова подправено наличие. Вярвам, че може и би трябвало да бъде направено още доста в използването на ИИ, да се преподава в учебно заведение даже, а не да се опитваме да възпрепятстваме научно обществото и децата да работят с ИИ, тъй като ИИ към този момент се употребява като оръжие от злонамерени лица, сподели още Христо Грозев.

По-късно следобяд Грозев взе участие и в Политическия комитет. Русия се управлява от елита и даже революциите, които се считат за известни, идващи от хората, са действително проведени от горната страна, те са били преврати, които след това се показват като гражданска война, сподели той. Ако чакаме да има смяна в Русия, няма да стане по този начин, както съвсем се случи в Беларус, или както се случи в Украйна. Ако стане такава смяна, това ще е посредством прелом, дали ще е кървясъл, или не, не може да знаем, разяснява Грозев. Доколкото разбирам и имам вяра от диалога си с хора, близки до режима – подобен вид е вероятен и не виждам за какво да не им имаме вяра, сподели още той.

Изграждането на резистентен и благонадежден механизъм за предварителна защита и противопоставяне на дезинформацията е инвестиция в дълготраен проект, съобщи по-рано през днешния ден служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов, който също взе участие във втория ден на форума.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР