Осем души са загинали, след като са се задушили в

...
Осем души са загинали, след като са се задушили в
Коментари Харесай

8 души се задушиха в хладилен камион в Китай

Осем души са починали, откакто са се задушили в хладилен камион в централната китайска провинция Хенан, оповестиха локални проверяващи.

До този миг седем са задържани и шестима са упрекнати за тежкия случай

Починалите са били незаконно превозени в хладилното транспортно средство до град Хонгжуанг, се споделя в изказване на локалния проверяващ екип.

Те са били открити в безсъзнание, когато транспортното средство е пристигнало на бензиностанция към 22:00 ч. в събота в градчето Хонгжуанг в окръг Йексиан.

 Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание 3 мин. Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание  ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание 2 мин. ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание  Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен 5 мин. Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен  Мъж и жена се удавиха в Бургаско 1 мин. Мъж и жена се удавиха в Бургаско  Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица 3 мин. Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица  Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология 10 мин. Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология  Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание 3 мин. Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание  ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание 2 мин. ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание  Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен 5 мин. Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен  Мъж и жена се удавиха в Бургаско 1 мин. Мъж и жена се удавиха в Бургаско  Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица 3 мин. Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица  Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология 10 мин. Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология

" Шофьорът разкрил осем души, които се задушавали и били в безсъзнание в колата ", обявиха следователите. Опитите да бъдат реанимирани са били несполучливи и те са били оповестени за мъртви рано към 3:00 часа сутринта в неделя. 

Мъжете са от Сирия, Ирак и Афганистан

Шофьорът и други виновни лица са арестувани от полицията. Случаят е в развой на следствие, се споделя още в изказването.

Не стана ясно незабавно дали осемте души са китайски жители или чужденци.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР