Най-малко 15 души загинаха, а десетки бяха ранени, след като

...
Най-малко 15 души загинаха, а десетки бяха ранени, след като
Коментари Харесай

Товарен и пътнически влак се удариха в Индия: Има жертви и ранени

Най-малко 15 души починаха, а десетки бяха ранени, откакто товарен трен се блъсна в задната част на спрял пътнически трен в индийския щат Западна Бенгалия. Според управата на локалните железници причина за случая е неотчетен сигнал, заяви Ройтерс.

Медиите излъчиха фрагменти на разпръснати контейнери, както и на вагон, застанал съвсем отвесно след конфликта, станал малко повече от година, откакто неточност в сигнализацията аргументи една от най-тежките железопътни произшествия в историята на Индия.

 Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание 3 мин. Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание 2 мин. ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен 5 мин. Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен Мъж и жена се удавиха в Бургаско 1 мин. Мъж и жена се удавиха в Бургаско Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица 3 мин. Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология 10 мин. Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание 3 мин. Румен Радев разгласи по кое време привиква 50-ото Народно заседание ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание 2 мин. ГЕРБ-СДС предложения на срещи всички партии, които влизат в новия Народното събрание Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен 5 мин. Десислава Иванчева: Все още съм в пандиза, в сряда потеглям с рейса назад за Сливен Мъж и жена се удавиха в Бургаско 1 мин. Мъж и жена се удавиха в Бургаско Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица 3 мин. Убийство с особена свирепост: Предадоха Рангел Бизюрев на съд за Димитър от Цалапица Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология 10 мин. Там, където се роди „ Величие “: „ Исторически парк “ не е просто място за развлечение, а идеология

Телата на минимум 15 души бяха извадени от вагоните. Още 30 души са ранени.

Товарният трен е блъснал пътнически, пътуващ до Колката, столицата на Западен Бенгал, от североизточния щат Трипура, изкарвайки от релси три вагона с пасажери.

Сред починалите са охранител от пътническия трен, както и машиниста на товарния, който е предизвикал злополуката, като не е обърнал внимание на семафора.

 

Снимка: Ройтерс

Миналата година 288 души починаха в прилежащия щат Одиша в най-голямата железопътна злополука в Индия за последните две десетилетия. Като причина тогава беше посочена незадействала се тогава сигнализационна система.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР