Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно

...
Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно
Коментари Харесай

Христо Грозев: Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно единство

" Русия страда от вътрешно разделяне и разкол, прикрити от илюзорно единение, само че в действителност милиони души и в Русия са вътрешно разселени дисиденти, които не желаят публично да изразят своето несългасие със обстановката с нашествието в Украйна. Те са едно безшумно малцинство и едно доста комплицирано болшинство, което не схваща какви са аргументите и задачите на войната в Украйна ". Това разяснява журналистът Христо Грозев.
По думите на Грозев съветското държавно управление сполучливо популяризира подправени истории за западащ Запад, полезностите на народна власт и демократизъм. " Един неуместен, само че доста сполучлив образец за интрига на дезинформация, публикувана посредством голям брой източници в последно време, беше подправеният разказ, че президентът Владимир Путин скоро ще разкрие доказателства, че Иисус е бил черен. Това е доста таргетирана акция за дезинформация, която реализира голям брой обсъждания в Тик Ток и Ютуб ", изясни той.
" Технологиите не се употребяват най-вече за положително, а за зло ", уточни Грозев. Според него изкуственият разсъдък (ИИ) е също толкоз добър да разпознава неавтечнитите вести, колкото и в основаване на такова подправено наличие. Вярвам, че може и би трябвало да бъде направено още доста в използването на ИИ, да се преподава в учебно заведение даже, а не да се опитваме да възпрепятстваме научно обществото и децата да работят с ИИ, тъй като изкуственият разсъдък към този момент се употребява като оръжие от злонамерени лица, сподели още Христо Грозев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР