Президентът на Русия Владимир Путин разчита на успешна работа в

...
Президентът на Русия Владимир Путин разчита на успешна работа в
Коментари Харесай

Путин: Русия ще вземе активно участие на срещата на Г-20

Президентът на Русия Владимир Путин разчита на сполучлива работа в Хамбург по време на срещата на високо ниво на Г-20 в Хамбург сред 7 и 8 юли и съобщи, че съветската делегация ще взе участие в нея интензивно, съобщи ТАСС, представена от „ Фокус ".

„ Руската делегация ще вземе интензивно, заинтригувано присъединяване в работата на срещата в Хамбург, която, убеден съм, ще премине резултатно ", съобщи съветският президент.

Той увери, че Москва, дружно с сътрудниците от Г-20 ще се включи в практическата реализация на договореностите, признати вследствие на събирането.

Според Путин „ е явно, че 20-ицата може да внесе огромен принос в усилването на стабилността на международната стопанска система и нейното хармонично развиване ".

„ Единствено дружно, обединявайки напъните си, можем да преодолеем актуалните несъответствия и да реализираме резистентен растеж, изработвайки обективни правила в търговията и честната конкуренция, да снижим нивата на бедността, да решим най-острите обществени проблеми ", акцентира съветският президент.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР