Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е наел известната адвокатска

...
Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е наел известната адвокатска
Коментари Харесай

Скандалът продължава! Флорентино Перес нарече Висенте дел Боске мръсник

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес е наел известната адвокатска адвокатска фирма на Гонсало Родригес Моуруйо, която ще го съставлява в делото против журналиста Хосе Антонио Абеян и вестника El Confidencial за гръмналия голям скандал със записи, публикувани от медията, а тя пусна следващ подобен, този път с рецензии към един от някогашните треньори на отбора Висенте дел Боске. В аудиозаписа се чува по какъв начин президентът твърди, че именитият експерт е „ безсрамник “ и споделя, че експертът е " най-голямата неистина ", която в миналото е виждал през живота си.

" Той не знае нищо за тактиката. Всички несгоди идват от него. На Висенте дел Боске никой не предлага работа, тъй като всички знаят, че той не е треньор. Не мога да кажа това по никакъв метод, тъй като не желая да го обидя, само че хората го знаят. Хората в света на футбола, които са доста разнородни, знаят това. Бих ви помолил да говорите с президента на Бешикташ, с цел да може той да ви каже какво възприятие е имал “, загатва Перес, визирайки турският тим, където треньорът от Саламанка продължи кариерата си след напускането на Реал (Мадрид).

" Защото вижте: Камачо е треньор. Той не е треньор за огромен тим, само че е треньор. Дел Боске не е треньор. Не е. Говорете с Рафа Бенитес, по дяволите, той го познава чудесно. Дел Боске е най-голямата неистина, която в миналото съм виждал през живота си. През живота си не е упражнявал. Той нищо не знае. Нито тактичност, нито физика. Той е... Единственият тим, който е упражнявал през живота си е Реал Мадрид “, прибавя босът на " белия балет " в аудиозаписа, който е изработен през 2006 година.

" Фиго дойде и стана непосредствен другар на Раул и двамата, дружно с Йеро, те управляваха съблекалнята. Горкият Висенте. И споделят, че ще поеме националния тим на Испания. Само това остава “, приключва Перес в записа.

Самият Флорентино Перес е предал цялата документи на адвокатската адвокатска фирма, нужна за завеждането на дело. Целта е известния футболен необут е да отбрани достойнството си, неприкосновеността на персоналния живот и имиджа си.

Вчера бе оповестено изказване, в което Флорентино Перес упреква някогашния публицист на „ Cadena COPE “, че го е записал скрито и след това се е опитал да продаде аудиозаписите, в които босът на Реал плюе по митове като Икер Касияс и Раул Гонзалес, а също така наскърбява още Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР