Президентът на федерацията ни по баскетбол Георги Глушков заяви, че

...
Президентът на федерацията ни по баскетбол Георги Глушков заяви, че
Коментари Харесай

Глушков още има надежди за Везенков

Президентът на федерацията ни по баскетбол Георги Глушков съобщи, че към момента има късмет Александър Везенков да бъде в националния ни тим за мачовете с Босна и Херцеговина в петък в Ботевград и гостуването във Франция в понеделник.

Към момента Везенков не е пуснат на лагера от „ Олимпиакос “, каквото е протичащото се и с гръцките национали на отбора от Атина. Ясно е, че съветският „ Химки “ отхвърли да освободи различен доста значим за нас състезател – американецът Дий Бост.

„ Проблеми има и гръцкият народен тим, защото не пускат и техните национални състезатели. Очаква се нещо в последния миг. Ясно е, че в случай че „ Олимпиакос “ пусне някой за гръцкия народен тим, може би ще пуснат и Везенков. Но те отсрочват до последния миг. Решение на треньора…

Надявам се Везенкова да бъде пуснат. Ще бъде хубаво. За него. За нас. Тази война, която се води, е неприятна. Има някои тимове, като Франция да вземем за пример, които имат доста състезатели и за тях е покруса. То и за нас не е по-малка де. Защото двама състезатели са доста. Нарушават балансите. Да се надяваме, че това ще свърши. Лошото е, че ще свърши и квалификацията “, сподели Глушков.

„ Отборът се готви и се надявам да бъде подготвен. Всички сме уверени, че мачът с Босна и Херцеговина е в нашите благоприятни условия. След хубавите мачове, които направихме в предходния прозорец.

Ние сме подготвени за мача с Босна. Смятам, че треньорите са разучили добре съперника и ще бъдем подготвени. Ботевград е такова място, където публиката дава също сила, да се надяваме да има повече хора и да играчите да заслужат тази сила. Да се получи прекрасен мач, след които да излезем спечелили.

Имаме тим, показахме, че можем. Показахме, че играем добре – с Франция, с Русия. Сега би трябвало да затвърдим това чувство измежду хората, тъй като до момента беше единствено вътрешно сред нас. Надявам се да го създадем. Има неща, борим се с компликации, както всички останали и няма да е елементарно “, добави шефът на федерацията ни по баскетбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР