Президентът и главен изпълнителен директор на Franklin Templeton Джени Джонсън

...
Президентът и главен изпълнителен директор на Franklin Templeton Джени Джонсън
Коментари Харесай

Важно съобщение за блокчейн от директора на Franklin Templeton

Президентът и основен изпълнителен шеф на Franklin Templeton Джени Джонсън неотдавна изнесе основна тирада на конференцията на Milken Global Institute в Бевърли Хилс, където акцентира трансформиращия капацитет на блокчейн технологията и показа прозрения за изменящия се капиталов пейзаж.

Джонсън формулира визия за бъдещето, в която борсово търгуваните фондове (ETF) и взаимните фондове минават към блокчейн платформи, променяйки радикално капиталовия развой.

Със статута на Franklin Templeton като световен водач в ръководството на вложения, който може да се похвали с активи под ръководство, надхвърлящи $1.6 трилиона, Джонсън акцентира еволюцията на компанията от обичайно ръководство на активи към повсеместен пакет от оферти, обхващащи институционални услуги, ръководство на благосъстоянието и различни вложения.

В обръщението си Джонсън самоуверено предвижда, че блокчейн технологията от ден на ден ще навлиза в капиталовия пейзаж, което ще докара до усъвършенстване на процесите и понижаване на оперативните разноски. Тя уточни като образец навлизането на Franklin Templeton в блокчейн със своя утвърден от SEC фонд на паричния пазар, наблягайки повишението на успеваемостта и намаляването на разноските, улеснени от технологията на разпределената счетоводна книга.

Освен това Джонсън разиска капацитета на блокчейн за демократизиране на капиталовите благоприятни условия, което дава достъп на вложителите на дребно до нови класове активи, като да вземем за пример незаменяеми токени (NFT). Признавайки регулаторните провокации и обвързваните с тях опасности в региона на цифровите активи, тя акцентира смисъла на рационалните капиталови тактики и дейното ръководство за навигация в този бързо разрастващ се пейзаж.

Като цяло забележките на Джонсън хвърлиха светлина върху далновидния метод на Franklin Templeton към възприемането на блокчейн технологията и потреблението на нейния капацитет за възстановяване на капиталовите процеси и разширение на достъпа до разнообразни класове активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР