ХЮСТЪН (AP) — Когато Хосе Тревино взе тийнейджърски клас по

...
ХЮСТЪН (AP) — Когато Хосе Тревино взе тийнейджърски клас по
Коментари Харесай

Тревино печели безвъзмездна помощ от MLB Players Trust за благотворителност, която учи изкуство на хора със специални нужди

ХЮСТЪН (AP) — Когато Хосе Тревино взе тийнейджърски клас по водачество, преподаван от Шери Дейвис в гимназията, ловецът на Ню Йорк Янкис не можеше Не съм си представял дълготрайното влияние, което ще има.

„ Това промени живота ми “, сподели Тревино пред Асошиейтед прес. „ Тя ме научи на доста уроци в гимназията, житейски уроци, които оказват помощ и до през днешния ден. “

И по този начин, когато Дейвис се пенсионира след 47-годишна преподавателска кариера и основа организация с нестопанска цел в родния си град Корпус Кристи, Тексас, наименуван „ Специални сърца в изкуствата “ през 2016 година, с цел да обезпечи обучение по изкуства на хора със специфични потребности, Тревино бързо се трансформира в един от най-важните благодетели на организацията.

Тази седмица той ще даде на обичаната група още един подарък, с цел да продължи работата си. Trevino беше определен за първия най-ценен човеколюбец на годината от MLBPA Players Trust и получава безплатна помощ от $5000 за Special Hearts.

Тревино бе определен за премията пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР