Невероятният подем на меме криптовалутата PEPE привлече огромно внимание в

...
Невероятният подем на меме криптовалутата PEPE привлече огромно внимание в
Коментари Харесай

PEPE зарадва инвеститорите с близо 100% печалби за месец – какво следва?

Невероятният напредък на меме криптовалутата PEPE притегли голямо внимание напоследък. Този скок накара вложителите да се замислят дали значи дълготрайна бича наклонност или временен хайп.

През последния месец PEPE е удвоил цената си, постигайки нов връх и носейки обилни облаги на множеството от своите притежатели. Данните демонстрират, че 97% от вложителите сега са на зелено.

Само през последната седмица PEPE се повиши с 56% и 99% през последния месец, изпреварвайки Dogwifhat (WIF) , с цел да стане третата по величина мемe монета по пазарна капитализация.

Възходящият тренд на монетата продължава, като скорошното нарастване от 3.3% я тласка към нови върхове. Този напредък притегли доста внимание както във финансовите среди, по този начин и в обществените мрежи.

Значително развиване във възхода на PEPE включва огромен вложител, който изтегли 500 милиарда токена от Binance, сигнализирайки за мощното доверие в капацитета на монетата.

Въпреки оптимизма, някои пазарни анализатори приканват към нерешителност. Технически знаци, като Паричните потоци на Чайкин (CMF), Индекса на паричните потоци (MFI) и Индекса на относителната мощ (RSI), допускат, че PEPE може да бъде свръхкупен, намеквайки за допустима идна промяна.

Появиха се и признаци за нараснал напън от продажби, като повече токени се реалокират към тържищата, защото някои вложители се възползват от високите цени.

Пазарният разбор допуска, че цената на PEPE може да падне до $0.0000122, преди евентуално да се увеличи още веднъж. При по-дълбок спад цената може да падне до $0.000010 или по-ниско.

Тъй като PEPE продължава да притегля голямо внимание, основният въпрос остава дали неговият подтик нагоре ще се резервира или на хоризонта се задава забележителна промяна.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР