След като достигна малко над $70,000 след последния си скок

...
След като достигна малко над $70,000 след последния си скок
Коментари Харесай

Биткойн китовете купиха за над $1.3 милиарда в рамките на ден

След като доближи малко над $70,000 след последния си скок нагоре, цената на Биткойн поправя и понастоящем се намира на към $69,000. Последните данни от веригата обаче демонстрират, че цената на BTC може скоро да възобнови възходящата си наклонност.

В неотдавнашна обява в X (Twitter) известният крипто аналитик Али Мартинез уточни забележителната покупателна интензивност измежду избран клас огромни вложители. Това наблюдаване се основава на метриката Balance of Whales (баланс на китовете) на Santiment, която наблюдава общия брой монети, притежавани от огромни вложители, разполагащи с сред 1,000 и 10,000 BTC.

Според данните на Santiment тези огромни BTC притежатели неотдавна са закупили над 20,000 BTC (приблизително $1.34 милиарда) в границите на един ден. Това придобиване е нараснало салдото на този клас китове до общо 4.96 милиона BTC.

Моментът на тази покупка е забавен, защото тя се случи, откакто цената на Биткойн спадна до $67,000. Мартинез означи, че тези китове „ “.

Тази забележителна покупка от страна на китовете може да значи, че огромните притежатели имат визия за бъдещата ценова траектория на BTC. Инвеститорите може би ще желаят да следят деликатно тези придвижвания, защото те могат да доведат до пазарни спекулации и евентуални ценови промени.

Китовете постоянно се смятат за основни играчи на крипто пазара, защото техните търговски действия могат да окажат доста въздействие върху цената на цифровите активи. Като се има поради мащабът на тази неотдавнашна покупка, тя може да се окаже бичи знак за бъдещата цена на Биткойн.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР