Coinbase, най-голямата борса за криптовалути в Съединените щати, разкри планове

...
Coinbase, най-голямата борса за криптовалути в Съединените щати, разкри планове
Коментари Харесай

Coinbase обяви потенциално бъдещо листване на алткойн от екосистемата на Биткойн

Coinbase, най-голямата борса за криптовалути в Съединените щати, разкри проекти вероятно да включи алткойн от втори пласт на Биткойн (BTC).

Борсата добави Core (CORE) към своята пътна карта за листване, което демонстрира, че може да предложи алткойна за търговия в бъдеще.

Core е създаден като високо мащабируема платформа за смарт контракти, която добавя Биткойн . Ключовите детайли на екосистемата на Core включват консенсусния механизъм Satoshi Plus, стейкинг без настойничество и истинска Биткойн версия.

В момента CORE има пазарна капитализация от $1.96 милиарда и изцяло разредена оценка от $4.64 милиарда. Крипто анализаторът Altcoin Sherpa изрази оптимизъм по отношение на CORE, считайки го за мощен залог в Биткойн екосистемата за идното рали.

Той предлага да се изчака CORE да пробие $2, преди да се влага, като предвижда, че може да доближи $2.50 или повече в средносрочен проект, при изискване че Биткойн остане постоянен.

Coinbase показа своята пътна карта за листване през 2022 година, с цел да усъвършенства прозрачността и да сведе до най-малко възможностите вложителите да се възползват от вътрешна информация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР