Секторът на меме монетите се превърна в една от най-печелившите

...
Секторът на меме монетите се превърна в една от най-печелившите
Коментари Харесай

Цената на меме криптовалутата на Доналд Тръмп скочи с близо 30% – ето защо

Секторът на меме монетите се трансформира в една от най-печелившите области за вложителите по време на неотдавнашния бичи напредък на криптовалутите.

През последните месеци доста внимание привлякоха такива монетите, свързани с президентските избори в Съединени американски щати през 2024 година, като TRUMP и BODEN.

Към момента цената на TRUMP възлиза на $11.18, което отразява скок от 28.5% през последните 24 часа. Това нарастване не е напълно ненадейно. От 9 май насам TRUMP се движи по възходяща траектория, белязана от голям брой по-високи върхове и по-високи дъна, което демонстрира устойчива бича наклонност.

Индексът на относителната мощ (RSI) за TRUMP също означи доста покачване, което допуска засилен бичи подтик. Продължаващото повишаване на RSI обаче може да тласне TRUMP към зоната на свръх покупка, което евентуално да докара до лека промяна.

Ключов фактор за неотдавнашното повишаване на цената на TRUMP са подкрепящите мнения на някогашния президент и републикански претендент за 2024 година Доналд Тръмп по отношение на криптовалутата. В обява в Truth Social Тръмп акцентира на позитивните си възгледи и непредубедения си метод към процъфтяващата криптоциндустрия, потвърждавайки, че Съединените щати би трябвало да са водещи в тази област. Тези мнения се появиха тъкмо преди плануваното му появяване на Националната спогодба на либертарианците.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР