Президентът Александър Вучич заяви, гостувайки тази сутрин на ТВ Първа,

...
Президентът Александър Вучич заяви, гостувайки тази сутрин на ТВ Първа,
Коментари Харесай

Сърбия изтръпна! Чака най-лошото от Евросъюза

Президентът Александър Вучич съобщи, гостувайки тази заран на ТВ Първа, че може да се случи по този начин, че на Сърбия да бъдат наложени наказания от Европейския съюз, в случай че тя не вкара наказания против Русия, оповестяват сръбските медии.  

По въпроса за глобите против Русия Вучич сподели, че Сърбия прави това, което е в полза на страната и по този начин ще се държи. " Сърбия се държи отговорно и съществено, Сърбия не е ничия слугиня, не извършва заповеди нито от Америка, нито от Русия. Сърбия е независима и самостоятелна страна ", сподели Вучич.

Той сподели, че обстановката в Украйна го тревожи и изключително изказването на американския президент Джо Байдън, че  спорът ще бъде дълъг. По думите му руснаците в своите информации за спора в Украйна употребяват същия речник, който Съединени американски щати и западните европейски страни са употребявали в информациите за експанзията на НАТО против Сърбия през 1999 година Вучич означи, че руснаците споделят, че  предотвратяват геноцид в Донбас, по този начин както страните от НАТО са говорили, че предотвратяват геноцид в Косово.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР