и на фондация Archewell е наредено да спре набирането или

...
и на фондация Archewell е наредено да спре набирането или
Коментари Харесай

Фондацията на Меган Маркъл и Archewell на принц Хари е обявена за „Провинителна“ благотворителна организация

и на фондация Archewell е подредено да спре набирането или харченето на пари от държавни чиновници на фона на уведомление за просрочие.

благотворителна организация, която двойката основа през 2020 година, неотдавна беше оповестена за нарушител от Регистъра на благотворителните организации и организациите за набиране на средства в Калифорния заради „ неподаване на изискваните годишни доклади и/или такси за възобновяване “, съгласно документи, получени от E! Новини 13 май.

„ Организация, която е посочена като нарушител, не е в положително положение “, гласи уведомление, издадено от основния прокурор на Калифорния Роб Бонта до Archewell Foundation, „ и й е неразрешено да взе участие в държание, за което е нужна регистрация, в това число набиране или погашение на благотворителни средства. "

Въпреки това, източник, непосредствен до Archewell Foundation, сподели пред E! Новини, които групата е подала в точния момент, макар че наподобява, че чекът за таксата за възобновяване не е получен от регистъра. Нов чек е изпратен по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР